Σύνδεσμος Συνταξιούχων Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων : Ο λαός πρέπει με την οργανωμένη και μαζική πάλη του να απομονώσει τους χρυσαυγίτες να τους αποδυναμώσει.

Δημοσιεύτηκε στις

Τη «Χρυσή Αυγή» που είναι μια φασιστική – πολιτική οργάνωση με κοσμοθεωρία μίσους και εγκληματικής πρακτικής, που εμφανίζεται σε κατάλληλες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες του καπιταλισμού.

Στη χώρα μας δρα με τη μάσκα του εθνικισμού και πέρα από όλα τα άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει και είναι υπόδικη, σήμερα συνεχίζει θρασύτατα να επιτίθεται και να τρομοκρατεί μετανάστες, πακιστανούς εργάτες. Παράλληλα συνεργάζεται με τους εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους που δηλώνουν ότι « είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν».

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φασίστες ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Ο λαός πρέπει με την οργανωμένη και μαζική πάλη του να αντιπαλέψει το φασισμό – ναζισμό στους τόπους δουλειάς, στα σχολεία, στις γειτονιές παντού. Να απομονώσει τους χρυσαυγίτες να τους αποδυναμώσει. Στον αγώνα αυτόν οι συνταξιούχοι έχουν τη δική τους συμβολή.

 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Αποκλειστικά δωρεάν και σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό μας!

           Η κυβέρνηση της ΝΔ στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την πολύπαθη υγεία του λαού...

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής: Να αποσυρθεί άμεσα αυτό το τερατούργημα!

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη Δημόσια Υγεία. Το νομοσχέδιο...