Τετάρτη, Σεπτέμβριος 26

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας : Έξω οι εργοδότες από τα σωματεία και το εργατικό κίνημα

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, καταγγέλλει τις ηγεσίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που ανέχονται ο εργοδότης Καραγεωργόπουλος, να είναι εκλεγμένος σε θέσεις ευθύνης στο συνδικαλιστικό κίνημα (Υπ.Γραφείου Τύπου ΓΣΣΕ, Πρόεδρος ΟΙΥΕ) και να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, ενώ παράλληλα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Αλήθεια ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο κύριος Καραγεωργόπουλος; Η ερώτηση εύκολα απαντιέται σύμφωνα και με τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον τύπο, τα οποία αποκαλύπτουν αυτά που χρόνια τώρα καταγγέλλουν οι ταξικές δυνάμεις. Φυσικά και τα συμφέροντα της εργοδοσίας εξυπηρετεί, τα δικά του συμφέροντα δηλαδή.

 

Οι ευθύνες της πλειοψηφίας των διοικήσεων της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ είναι μεγάλες. Υπάρχουν όργανα και ενώσεις που μπορεί να εκλεγεί ο κύριος Καραγεωργόπουλος, όχι όμως στα εργατικά συνδικάτα. Δεν ανεχόμαστε να μας εκπροσωπούν άνθρωποι της εργοδοσίας, που και αποδειγμένα ανήκουν σε αυτή!

 Ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα τόσο η διοίκηση της ΓΣΕΕ, όσο και η Διοίκηση της ΟΙΥΕ με αυτό το θέμα. Απαιτούμε αποπομπή και καθαίρεση του συγκεκριμένου.

 

 

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

 

Comments are closed.