Σωματείο Τηλεπικοινωνιών : Για τη νέα δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε φοιτητή

Δημοσιεύτηκε στις

Η νέα δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής εις βάρος νεαρού φοιτητή στους Αμπελόκηπους αναδεικνύει, για πολλοστή φορά, τον εγκληματικό της χαρακτήρα που είναι αποτέλεσμα της ναζιστικής – ρατσιστικής ιδεολογίας της.

Οι χρυσαυγίτες, ως ναζιστές, αποτελούν τα μαντρόσκυλα των μεγαλοεπιχειρηματιών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών όλων όσων, δηλαδή, πλουτίζουν από τον κόπο και τον ιδρώτα των εργαζομένων. Για τους μεγαλοεργοδότες και τα συμφέροντά τους κάνουν συνεχείς παρεμβάσεις μέσα στη βουλή ενώ έξω από αυτή αποκαλύπτουν το εγκληματικό τους πρόσωπο σε αγωνιστές – συνδικαλιστές, σε πρωτοπόρους εργαζόμενους, σε μετανάστες, σε πρόσφυγες, σε φοιτητές.

Το ΣΕΤΗΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να απομονώσουν και να καταδικάσουν τους χρυσαυγίτες ως εγκληματίες και υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματός τους που γεννά τη ανεργία, τη φτώχια και τον πόλεμο.

Περισσότερα

Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 7 Νοέμβρη στο Υπ. Οικονομικών

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Ομιλία στην κινητοποίηση για την Υγεία στην πύλη του νοσοκομείου Έδεσσας

«Οι τελευταίες αποφάσεις αναγκαστικής μετακίνησης των δύο συναδέλφων καρδιολόγων προς το Νοσοκομείο της Καστοριάς,...

Σωματείο στην εταιρία “Κτιριακές Υποδομές”: Η συχνότητα και η σοβαρότητα των ατυχημάτων στα σχολικά κτίρια εκπέμπει πλέον συναγερμό

Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ & ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ» ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ...