Σωματείο Τηλεπικοινωνιών : Για τη νέα δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε φοιτητή

Δημοσιεύτηκε στις

Η νέα δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής εις βάρος νεαρού φοιτητή στους Αμπελόκηπους αναδεικνύει, για πολλοστή φορά, τον εγκληματικό της χαρακτήρα που είναι αποτέλεσμα της ναζιστικής – ρατσιστικής ιδεολογίας της.

Οι χρυσαυγίτες, ως ναζιστές, αποτελούν τα μαντρόσκυλα των μεγαλοεπιχειρηματιών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών όλων όσων, δηλαδή, πλουτίζουν από τον κόπο και τον ιδρώτα των εργαζομένων. Για τους μεγαλοεργοδότες και τα συμφέροντά τους κάνουν συνεχείς παρεμβάσεις μέσα στη βουλή ενώ έξω από αυτή αποκαλύπτουν το εγκληματικό τους πρόσωπο σε αγωνιστές – συνδικαλιστές, σε πρωτοπόρους εργαζόμενους, σε μετανάστες, σε πρόσφυγες, σε φοιτητές.

Το ΣΕΤΗΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να απομονώσουν και να καταδικάσουν τους χρυσαυγίτες ως εγκληματίες και υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματός τους που γεννά τη ανεργία, τη φτώχια και τον πόλεμο.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: 28 Απρίλη για Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Αγώνας για την προστασία της ζωής μας – Ενάντια στην εγκληματική πολιτική του κέρδους...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Καταγγελία για την προσπάθεια της εταιρείας να μην υπογράψει ΣΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας, που εδώ...