Συνδικάτο Υπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών : Όλοι στον αγώνα για συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

στην πληροφορική, στα τηλεφωνικά κέντρα, στο τεχνικό, στις βλάβες, στο λογιστήριο, στην καθαριότητα, σε οποιοδήποτε πόστο και αν δουλεύουμε, με την δουλειά μας φέρνουμε τεράστια κέρδη στις επιχειρήσεις. Φτάνει να κοιτάξουμε τα εξωφρενικά ποσά, τα εκατομμύρια που έχουν για τζίρο εταιρίες του κλάδου, όπως ο ΟΤΕ, η Vodafone, η Wind, η ΝΟΚΙΑ, δεκάδες μικρές ή μεγάλες εταιρίες του χώρου των τηλεπικοινωνιών. Μας θέλουν μόνους, τρομοκρατημένους, να παρακαλάμε για το κάτι παραπάνω. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΆΡΗ.

Απαιτούμε και διεκδικούμε με την πάλη μας να υπογραφούν τώρα συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε κλαδικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, με όρους που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας, με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας Συμβάσεις που να διασφαλίζουν τους εργαζόμενους και όχι τα κέρδη των εργοδοτών.

 

Δε θα πληρώσουμε άλλο την κρίση τους. Αυτή την δημιούργησαν με την ακόρεστη δίψα τους ολοένα και περισσότερα κέρδη. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη, δε θα συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα. Δεν πιστεύουμε στην ανάπτυξη τους και στους πανηγυρισμούς τους.

 

Πιστεύουμε στη δική μας δύναμη, στον δικό μας αγώνα.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν πάνω από 400 σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα. Συλλαλητήριο που έχει αποφασίσει να συμμετέχει και το σωματείο μας, το ΣΕΤΗΠ.

Καταθέτουμε σχέδιο νόμου στη βουλή, που έχει ως βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δεν κάνουμε πίσω. Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας, δεν περιμένουμε από κανέναν άλλον να μας «σώσει».

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...