Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης με 48ωρη απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο εργοτάξιο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι εργαζόμενοι συζήτησαν με το Συνδικάτο για τις εξελίξεις γύρω από την υπογραφή σύμβασης, με πρόσφατες τις αυξήσεις στους οικοδόμους στον Άκτωρα.

Στη συζήτηση που έγινε, οι εργαζόμενοι, μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με 48ωρη απεργία την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Γενάρη 2018, δηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να παλέψουν με όλους τους τρόπους για την υπογραφή εργοταξιακής σύμβασης με αυξήσεις και στους εργαζόμενους στους υπεργολάβους του έργου και συμβάλλοντας έτσι, στο μερίδιο που τους αναλογεί, στην υπογραφή Παναττικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 Για τη Διοίκηση

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Αυξήσεις στους μισθούς μέσα από Συλλογικές Συμβάσεις

Τα κυβερνητικά πανηγύρια για την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 27 ευρώ καθαρά τον...

Συνδικάτο Φαρμάκου Βοιωτίας: Καμιά θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για την Πανελλαδική Σύσκεψη στις 4 Απρίλη, το Συνδικάτο...

Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 31 Μάρτη στην Ελευσίνα

Συνάδελφοι Οδηγοί, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΡΙΤΗ 31/03/2026 ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ...