Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας: Έξω Οι Εργοδότες Από Τα Σωματεία Και Το Εργατικό Κίνημα

Δημοσιεύτηκε στις

Οι μέρες και τα έργα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού τόσο στον κλάδο του εμπορίου όσο και γενικότερα στο εργατικό κίνημα είναι γνωστά. Είναι οι μηχανισμοί της εργοδοσίας που στήνουν σωματεία – σφραγίδες για  να ελέγχουν τους συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα και να κρατούν τους εργαζόμενους αλυσοδεμένους στα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων. 

Το γεγονός πως ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ  και  πρόεδρος της ΟΙΥΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι ο ίδιος εργοδότης αποτελεί  αίσχος για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Ο συγκεκριμένος εκτός από εκπρόσωπος εργαζομένων είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιχνιδιών.

Το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα Νομού Μεσσηνίας καλεί  τα συνδικαλιστικά όργανα της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ να συνεδριάσουν άμεσα με θέμα την  αποπομπή και καθαίρεση του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου. 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 21 Μάρτη το Ετήσιο Συνέδριο του ΕΚ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΜΙΑ...

Σωματείο Εργαζομένων ΕΤΕΜ-COSMOS: Η ίδρυση του σωματείου μας είναι γεγονός. Οι εργαζόμενοι στην ΕΤΕΜ – COSMOS έχουμε πλέον την δική μας οργάνωση

ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!  ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ! ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ...