Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου: Συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών

Μέχρι τώρα ξέραμε και καταγγέλλαμε τον βρόμικο ρόλο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, τη στήριξη που αυτός προσφέρει διαχρονικά στην αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων και την εργοδοσία  όμως στην περίπτωση του συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου ξεπερνιέται κάθε  φαντασία.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι παράλληλα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας. Δηλαδή και εργαζόμενος και εργοδότης μαζί, για να προστατέψει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος  τους  εργαζόμενους!

Είναι ο ίδιος που λίγο καιρό πριν,  πάλι για να προστατέψει τους εργαζόμενους φανταζόμαστε, πρωτοστάτησε στο όργιο νοθείας, τους εκβιασμούς και τους τραμπουκισμούς στο εργατικό κέντρο Πάτρας.

Η Διοίκηση της ΓΣΕΕ δεν μπορεί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει και να σφυρίζει αδιάφορα μπροστά σε αυτό το αίσχος! Χρειάζεται τώρα,  άμεσα να αποπεμφθεί ο Καραγεωργόπουλος τόσο από τη ΓΣΕΕ όσο και από κάθε άλλη  συνδικαλιστική οργάνωση που συμμετέχει αφού σε αντίθετη περίπτωση ανοίγει ο δρόμος,  με ευθύνη τους,  στους  εργοδότες να συμμετέχουν και να εκλέγονται στα συνδικάτα.

Τα συνδικάτα είναι των εργατών και όχι των εργοδοτών!

 

 

Comments are closed.