Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Καταγγελία της εργοδοτικής τρομοκρατίας της Κοκα Κολα στην Κολομβία

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Τροφίμων-Ποτών Ελλάδας, μέλος του ΠΑΜΕ, καταγγέλλει την πολυεθνική εταιρεία Κόκα-Κολα, όπου στη Κολομβίας προχωρά σε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων της και μελών του Συνδικάτου Sinaltrainal.

Η πολυεθνική Κόκα-Κόλα στην Κολομβία προχωρά σε διώξεις, απειλές, τρομοκρατία κι επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων και των συνδικαλιστών, μελών της Sinaltrainal. Η ίδια πολυεθνική ακολουθεί παρόμοια τακτική και στην Ελλάδα, επιτίθεται και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους με απολύσεις, κλείσιμο εργοστασίων, καταπάτηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Και αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει την ανάγκη συντονισμού και κοινής δράσης των εργαζομένων στις πολυεθνικές.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Τροφίμων-Ποτών Ελλάδας καταδικάζει τις τρομοκρατικές πρακτικές της πολυεθνικής εναντίον των εργαζομένων. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στους εργαζόμενους της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Κολομβίας που παλεύουν και κινητοποιούνται για τα δικαιώματα τους.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Όλοι στην Απεργία 6 Φλεβάρη

Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Παρασκευή 6 Φλεβάρη! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις! Ελευσίνα: Πλ. Ηρώων,στις 10:30...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 6 Φλεβάρη 10.30 π.μ. στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα

Οι χώροι δουλειάς να μη γίνουν κρίκοι εμπλοκής στο πολεμικό σφαγείο και Ειδικές Οικονομικές...