Καταγγελία του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας για τη Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε στις

 

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Την περασμένη Τρίτη, παραβρέθηκε ο ναζιστής υπόδικος βουλευτής Παναγιώταρος σε φιέστα της πακιστανικής πρεσβείας. Μετά την εκδήλωση, ο Παναγιώταρος επιβεβαίωσε τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος ανέφερε ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν» και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, με κατηγορίες για επιθέσεις…».

Με αφορμή τα κολλητιλίκια της Χρυσής Αυγής και της Πακιστανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όταν πρόκειται για την εκμετάλλευση των εργατών, όλοι μαζί από κοινού, ελληνική κυβέρνηση, ΕΕ, πρεσβείες και ναζιστές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

Η ΕΕ από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση, εγκλωβίζει τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες, έτσι ώστε να τους ξεζουμίζει, να τους έχει ως εργατική εφεδρεία όταν αυτή χρειαστεί, να τους αξιοποιεί για να συμπιέζει την τιμή της εργατικής δύναμης.

Οι πρεσβείες και οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν είναι υπεύθυνες, καθώς έχουν οδηγήσει το δικό τους λαό σε ανέχεια και τους έχουν καταδικάσει σε ξεριζωμό από τον τόπο τους, υπηρετώντας τους σχεδιασμούς της δικής τους αστικής τάξης. Από κοντά και οι διάφορες ΜΚΟ που σαν αρπακτικά και διακινητές ταυτόχρονα, εκμεταλλεύονται τον πόνο του κάθε ξεριζωμένου, για να εισπράττουν παχυλές επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα κάνοντας τη δουλειά του προωθητή για τους μετανάστες στις χώρες της ΕΕ.

Και φτάνουμε στους ναζιστές, οι οποίοι αν και βρίζουν, κυνηγάνε, ξυλοκοπούν και δολοφονούν μετανάστες εργάτες, μια χαρά τα βρίσκουν με τον πρέσβη και συναγελάζονται μαζί του σε εκδηλώσεις.

Τελικά δεν τους χωρίζουν οι «εθνικές» διαφορές, όπως ισχυρίζονται, αλλά οι ταξικές! Οι φασίστες είναι στην υπηρεσία του κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης. Αντίπαλο έχουν την εργατική τάξη στο σύνολο της, άσχετα από καταγωγή. Τέτοιες κινήσεις προσπαθούν να χτίσουν ένα πιο ήπιο προφίλ, που θα εξυπηρετεί καλύτερα το κεφάλαιο.

Συνάδελφοι, απομονώστε τα μαντρόσκυλα των αφεντικών που σπέρνουν τη μισαλλοδοξία και χύνουν δηλητήριο για το εργατικό κίνημα και τις εργατικές διεκδικήσεις.

Στον αγώνα και στην αλληλεγγύη των εργατών βρίσκονται οι λύσεις!

Περισσότερα

Συλλυπητήρια στον συνάδελφό & πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον...

Ψήφισμα σωματείων ενάντια στην απόλυση συνδικαλιστή στην “Ηλεκτροδυναμική”

Καταγγέλουμε στους εργαζόμενους της πόλης την κατάπτυστη στάση της εργοδοσίας της «Ηλεκτροδυναμικής», υπεργολάβου στα...

H ΔΑΣ για τις εκλογές στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου – Διπλασιασμός σε ψήφους,ποσοστά και έδρες

Η ΔΑΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τους αντιπροσώπους που ενίσχυσαν διακριτά το ψηφοδέλτιο και διπλασίασαν...