ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ

0
image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα των μεταναστών

Tο αίτημα τους για νομιμοποίηση είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Ζουν στη χώρα μας πολλά χρόνια, δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και δεν τους αναγνωρίζεται το αυτονόητο να μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη. Κρατάει τους μετανάστες σε καθεστώς παρανομίας και σήμερα τρίβει τα χέρια της, χρησιμοποιώντας τους μετανάστες για να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο, κάτι που το επεδίωκαν χρόνια και η ΝΔ αλλά και το ΛΑΟΣ.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα των μεταναστών, να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις. Η τρομοκρατία που αυτή τη στιγμή εξαπολύεται είναι εις βάρος και των μεταναστών και του πανεπιστημιακού ασύλου αλλά και του ταξικού εργατικού κινήματος. Οι ευθύνες της είναι μεγάλες.

Καλούμε επίσης όλα τα ταξικά συνδικάτα, τις ομοσπονδίες τα εργατικά κέντρα, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματα των μεταναστών

 

Το αίτημα τους

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ

 

για να γίνει πράξη, χρειάζεται ο οργανωμένος ανυποχώρητος αγώνας Ελλήνων και μεταναστών, της Εργατικής Τάξης και των σύμμαχων της, για ανατροπή αυτής της πολιτικής. Έλληνες και ξένοι εργάτες έχουν κοινό αντίπαλο τους την πολιτική της εκμετάλλευσης κυβέρνησης , κεφαλαίου, Ε.Ε. Αυτήν πρέπει να στοχοποιούμε

 

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.