Η Aili Labanino, η οποία είναι κόρη ενός από τους 5 Κουβανούς Πατριώτες πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του ΠΑΜΕ, της Aili Labanino, η οποία είναι κόρη ενός από τους 5 Κουβανούς Πατριώτες που είναι φυλακισμένοι εδώ και 15 χρόνια στις ΗΠΑ.

Η Aili Labanino, μας ενημέρωσε για τους λόγους της σύλληψης των 5 Κουβανών. Μας πληροφόρησε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δωροδόκησε με 1.000.000 δολάρια δημοσιογράφους για διασπορά ψεύτικων ειδήσεων σε βάρος των 5 Πατριωτών.

Η Aili Labanino, είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει εκφραστεί ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στους 5, από οργανώσεις και προσωπικότητες σε όλον τον κόσμο, το οποίο δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ και μόνο με την διεθνή αλληλεγγύη τελικά θα απελευθερωθούν.

Εκ μέρους της ΕΓ του ΠΑΜΕ ο σδ. Δήμος Κουμούρης πληροφόρησε την Aili Labanino, για τους αγώνες του ΠΑΜΕ για την απελευθέρωση των 5 Πατριωτών και για την υπεράσπιση της σοσιαλιστικής επανάστασης της Κούβας. Επίσης την ενημέρωσε ότι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 6 Νοέμβρη θα υπάρξει ψήφισμα αλληλεγγύης στους 5 Κουβανούς.

Την κόρη του Κουβανού Πατριώτη, συνόδευε ο Πρέσβης της Κούβας και στην συνάντηση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΣΟ με επικεφαλής τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέας της, Βαλεντίν Πάτσο.

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Διεθνής Εκδήλωση Συνδικάτων Εργαζομένων στα Τρένα

Στις 28 Μάη πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας διεθνής εκδήλωση εργαζομένων στα Τρένα με...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...