Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στις 17 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών να συμμετέχουν αγωνιστικά και μαζικά στις συγκεντρώσεις των συλλαλητηρίων που διοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες την Δευτέρα 17 Οκτώβρη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 6.30 το απόγευμα.

Αγωνιζόμαστε – Διεκδικούμε, να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι, να επανέλθουν οι ελεύθερες διαπραγματεύσεις και η υποχρεωτικότητα των συλλογικών συμβάσεων, να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και οι κοινωνικές παροχές, για ένα πραγματικό κράτος πρόνοιας.

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και την κοινωνική βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν.

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο Μ. Παπαγεωργίου

Το συνδικάτο καθαριστριών Αττικής και περιχώρων καταδικάζει απερίφραστα την ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο...

Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που αγωνίζονται

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου,...

Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Νομού Θεσσαλονίκης: Για την κατάσταση στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε φέτος λίγες ώρες νωρίτερα για τους εργαζόμενους και το επιβατικό...