Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στις 17 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών να συμμετέχουν αγωνιστικά και μαζικά στις συγκεντρώσεις των συλλαλητηρίων που διοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες την Δευτέρα 17 Οκτώβρη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 6.30 το απόγευμα.

Αγωνιζόμαστε – Διεκδικούμε, να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι, να επανέλθουν οι ελεύθερες διαπραγματεύσεις και η υποχρεωτικότητα των συλλογικών συμβάσεων, να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και οι κοινωνικές παροχές, για ένα πραγματικό κράτος πρόνοιας.

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και την κοινωνική βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν.

 

 

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Για τις διώξεις στρατευμένων

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Αθήνας,  καταδικάζει απερίφραστα τις απαράδεκτες διώξεις και τις ποινές...

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: To 2o ΣΕΤΗΠ Fest είναι γεγονός

To 2o ΣΕΤΗΠ Fest είναι γεγονός! Το Σάββατο 16 Μάη στο Λόφο Λαμπράκη - στο...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς: Καταγγελία για τη μετακίνηση ψυχιάτρων από το Δαφνί προς το Δρομοκαΐτειο

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική της 2ης Υ.Πε. και της Ιατρικής...