Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καλεί σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στις 14 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί Σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους του κλάδου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και να στηρίξουν με τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή τους το συλλαλητήριο της μικρομεσαίας αγροτιάς, την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη 1.30μ.μ. στην πλατεία Βάθη.

Κυβέρνηση – ΕΕ – μονοπώλια είναι στην ίδια πλευρά και σχεδιάζουν, αποφασίζουν, εφαρμόζουν πολιτικές σε βάρος όλων των λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενων, βιοπαλαιστών και φτωχών αγροτών. Για να εξασφαλίσουν την εκμετάλλευση του μόχθου μας και την απομύζηση του πλούτου που όλοι εμείς παράγουμε.Είναι οι κοινοί μας αντίπαλοι. Γι αυτό πρέπει να μας βρουν απέναντί τους, σε κοινό αγώνα.

Αγώνα που να ανοίγει, ταυτόχρονα, την προοπτική ενός διαφορετικού τρόπου οργάνωσης της παραγωγής και ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της αγροτικής, με κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...