Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καλεί σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στις 14 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί Σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους του κλάδου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και να στηρίξουν με τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή τους το συλλαλητήριο της μικρομεσαίας αγροτιάς, την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη 1.30μ.μ. στην πλατεία Βάθη.

Κυβέρνηση – ΕΕ – μονοπώλια είναι στην ίδια πλευρά και σχεδιάζουν, αποφασίζουν, εφαρμόζουν πολιτικές σε βάρος όλων των λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενων, βιοπαλαιστών και φτωχών αγροτών. Για να εξασφαλίσουν την εκμετάλλευση του μόχθου μας και την απομύζηση του πλούτου που όλοι εμείς παράγουμε.Είναι οι κοινοί μας αντίπαλοι. Γι αυτό πρέπει να μας βρουν απέναντί τους, σε κοινό αγώνα.

Αγώνα που να ανοίγει, ταυτόχρονα, την προοπτική ενός διαφορετικού τρόπου οργάνωσης της παραγωγής και ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της αγροτικής, με κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η άνοδος της ΔΑΣ στο 38ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Στο 38o συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, όπου εκφράστηκαν με την ψήφο τους  περίπου 240.000 δημόσιοι...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το Σαββάτο 3 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συνεδρίασε το Σάββατο 03/12/2022 και αποφάσισε τα εξής: Τη...

Σωματεία Ν. Αττικής: 8 Γενάρη θεατρική παράσταση για τα παιδιά μας ” Ο θησαυρός της Βαγίας”

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, τις οικογένειες τους και φυσικά τα παιδιά τους χρόνια...