Η εργατική τάξη θρηνεί έναν ακόμη εργάτη

0

Η εργατική τάξη της χώρας μας θρηνεί έναν ακόμα νεκρό εργάτη. Ο συνάδελφος Γιάννης Παπακωνσταντίνου που είχε τραυματιστεί βαριά στις 26 Αυγούστου στο εργοστάσιο «κρεματόριο» της Λάρκο, υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα.

Το ΠΑΜΕ εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού συναδέλφου, καλεί τους εργαζόμενους της χώρας μας να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτησή τους στην αντεργατική πολιτική σε οργανωμένο αγώνα εναντίον της.

Να μετατρέψουν την ανησυχία τους για το αύριο σε οργανωμένη πάλη ενάντια στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που εφαρμόζουν την αντεργατική πολιτική οπλίζοντας την εργοδοσία με αντεργατικούς νόμους που μετατρέπουν τους εργασιακούς χώρους σε κρεματόρια θανάτου.

 

Να καταδικάσουν τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, τη ΓΣΕΕ και τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις του, γιατί με τη δράση τους ανοίγουν δρόμο για την υλοποίηση των αντεργατικών μέτρων που αποφασίζουν ΣΕΒ και κυβέρνηση.

Να στείλουν μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης στους ηθικούς αυτουργούς αυτής της κατάστασης, την εργοδοσία, το δικομματισμό και τα στηρίγματά του.

Να συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ, στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα γιατί το δυνάμωμά του σημαίνει δύναμη ενάντια σε κάθε αντεργατική πολιτική για να απαιτήσουμε μέτρα για τη ζωή μας, την ασφάλειά μας για να σταματήσουμε να θρηνούμε νεκρούς συναδέλφους μας στους χώρους δουλειάς.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.