Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Για την επίθεση των ΜΑΤ σε διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει την κυβέρνηση για την επιθετικότητα και τον αυταρχισμό ενάντια σε σωματεία και λαϊκές επιτροπές.

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, παρέβηκαν εργαζόμενοι και σωματεία για να τον ακυρώσουν και εντελώς απρόκλητα δυνάμεις των ΜΑΤ τους επιτέθηκαν με βιαιότητα κάνοντας χρήση χημικών.

Η κυβέρνηση προχωρά αδίστακτα στην εξόντωση των εργαζομένων αρπάζοντας τους το «φαί από το τραπέζι» και όπου σηκωθεί ανάστημα και φωνή διαμαρτυρίας χρησιμοποιεί τη βία για να μην ακουστεί κιχ.

Οι εργαζόμενοι ένα δρόμο έχουν την οργάνωση, τη μαζικοποίηση των σωματείων τους ώστε να παλέψουν οργανωμένα ενάντια και στους πλειστηριασμούς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

 

 

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Όλοι στην κινητοποίηση Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου έξω από τα ZARA Κοραή

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση του σωματείου μας έξω από...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: 21 Σεπτέμβρη Έκτακτη σύσκεψη για την κατάσταση στην ειδική αγωγή

Έκτακτη σύσκεψη για την κατάσταση στην ειδική αγωγή (ειδικά σχολεία, μεταφορά, ελλείψεις προσωπικού, παράλληλη...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Πολεμάμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την...