Δεύτερη παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 26 Ιουλίου παρέδωσε στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου για δεύτερη φορά νερά – τρόφιμα – φάρμακα και παιδικά είδη που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του. Ευχαριστεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τη νεολαία και τις λαϊκές επιτροπές για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στην έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Επίσης ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για αίμα από όλη την Ελλάδα.

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται σήμερα Πέμπτη 26/7 και αύριο Παρασκευή 27/7 από τις 8.30π.μ. έως τις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιουλίου από τις 9π.μ. έως τις 13 το μεσημέρι.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Αττικής: Όλοι 24 Ιούνη στην κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ

Όλες και όλοι την Τετάρτη 24/06 στην κινητοποίηση του ΣΕΤΗΠ έξω από τα γραφεία...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Καταγγελία για την απαγόρευση εισόδου στην Παλαιστίνη αντιπροσωπείας συνδικαλιστών από την Ελλάδα

Καταγγελία για την απαγόρευση εισόδου στην Παλαιστίνη αντιπροσωπείας συνδικαλιστών από την Ελλάδα από το...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Όχι στην καταστροφή του μεταλλευτικού εξοπλισμού στα ορυχεία της ΔΕΗ

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ...