Δεύτερη παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 26 Ιουλίου παρέδωσε στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου για δεύτερη φορά νερά – τρόφιμα – φάρμακα και παιδικά είδη που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του. Ευχαριστεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τη νεολαία και τις λαϊκές επιτροπές για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στην έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Επίσης ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για αίμα από όλη την Ελλάδα.

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται σήμερα Πέμπτη 26/7 και αύριο Παρασκευή 27/7 από τις 8.30π.μ. έως τις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιουλίου από τις 9π.μ. έως τις 13 το μεσημέρι.

 

Περισσότερα

Σωματείο Συσκευασίας Τροφίμων Δυτικής Αχαΐας – Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Να σταματήσει κάθε δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Το σωματείο μας καταδικάζει την απαράδεκτη και προκλητική δίωξη του προέδρου του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή: Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ

Να σταματήσει η απαράδεκτη και προκλητική δίωξη ενάντια στον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και...

Συνδικάτο Φαρμάκου Ν. Αττικής: Συμμετέχουμε στη σύσκεψη 12 Νοέμβρη στον κινηματογράφο STUDIO

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ...