Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη για την Απελευθέρωση της Αχέντ Ταμίμι

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα Δευτέρα, 5 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, αποτελούμενη από τους Κατσώτη Χρήστο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και βουλευτή του ΚΚΕ και Θεοδωράκη Νικόλα, Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτή Γραμματέα του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, βρίσκεται ήδη στην Παλαιστίνη για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια Ταμίμι, όπου η κόρη και η μητέρα βρίσκονται φυλακισμένες στο Ισραήλ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Κυβέρνηση του Ισραήλ για τη νέα αναβολή στην δίκη της 16χρονης Αχέντ και της μητέρας της, των οποίων παρατείνεται η φυλάκιση μέχρι τουλάχιστον τις 13 Φλεβάρη.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, θα έχει συναντήσεις με συνδικάτα και φορείς για να μεταφέρει την στήριξη και την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

Περισσότερα

Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική που κάνει το νερό… νεράκι και πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό

Οι νέες χρεώσεις στο νερό αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά ποιος τελικά πληρώνει την...

Πρόγραμμα παιδικής εκπομπής Αγριόχηνες για το Σάββατο 20 Δεκέμβρη

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τη νέα απεργία των ηθοποιών στα θέατρα στις 27 Δεκέμβρη για την υπογραφή ΣΣΕ

Στις 27 Δεκέμβρη οι ηθοποιοί που εργάζονται στα θέατρα ετοιμάζονται να κατέβουν εκ νέου...