Αλληλεγγύη στους Αφγανούς Πρόσφυγες

0
image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους Αφγανούς πρόσφυγες που ζουν στη χώρα μας και βιώνουν συχνά μορφές άγριας επιθετικότητας. Ιδιαίτερα εκφράζει την αλληλεγγύη του στους τρεις Αφγανούς, που χτυπήθηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 12 Δεκέμβρη.

Γνωρίζουμε ότι οι καθημερινές επιθέσεις σε βάρος των προσφύγων και μεταναστών είναι επικίνδυνες για τη σωματική και την ψυχική τους ακεραιότητα, όπως γνωρίζουμε ότι ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση έχει η κυβέρνηση με την αντιμεταναστευτική της πολιτική, τα κόμματα που συμφωνούν μ’ αυτή καθώς και η Ε.Ε.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την πολιτική των παραπάνω δυνάμεων, έχει ανοιχτό μέτωπο αντίστασης και αγώνα απέναντί τους. Παίρνει πρωτοβουλίες ενάντια στους ιμπεριαλιστές γιατί αυτοί πρώτα και κύρια ευθύνονται για τους πολέμους, την εκμετάλλευση λαών, την εξαθλίωση, την προσφυγιά και τη μετανάστευση.

Είμαστε στο πλευρό των Αφγανών που διεκδικούν δικαίωση στο δικαστήριο στις 12 Δεκέμβρη του 2011 και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών με τον ίδιο τρόπο που διεκδικούμε τα δικαιώματα των εργατών της χώρας μας.

 

Η Γραμματεία Μεταναστών

Share.

Comments are closed.