Χτύπημα των ΜΑΤ στους ανέργους και εργαζόμενους στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση των επιχειρηματικών ομίλων με τις δυνάμεις καταστολής χτύπησε τη συγκέντρωση και την πορεία προς το κτίριο της Περιφέρειας των ανέργων και των εργαζομένων των εργοστασίων INTERKEM, NEOSET, SELMAN, τσιμέντων Χαλκίδας, ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ και από άλλους κλάδους της Χαλκίδας. Διεκδικούν να έχουν δουλειά και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους χρωστούν οι εργοδότες για πολλούς μήνες.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση, την εργοδοσία και καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Το δόγμα “Νόμος και Τάξη”, η τρομοκρατία της κυβέρνησης και των μονοπωλίων απέναντι στις διεκδικήσεις των εργαζομένων δεν πρέπει να περάσει.

Οι εργαζόμενοι μπορούν με τη μαζική τους συμμετοχή, με την οργάνωση του αγώνα τους, την ταξική τους ενότητα να επιβάλουν το δίκιο τους.

 

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Περισσότερα

Το πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ το Σάββατο 6 Δεκέμβρη

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

Κινητοποίηση στο Σύνταγμα στην Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σε κινητοποίηση στο Σύνταγμα προχώρησαν χθες, 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ,  ανάπηροι και χρόνιοι...

Η χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία και οι φορείς της Ηλιούπολης στις 8.1

Η εργατική χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία και...