Το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων Ιωαννίνων ενόψει της απεργίας προγραμματίζει μια σειρά από κινητοποιήσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων νομού Ιωαννίνων ενόψει της προετοιμασίας της πανελλαδικής κλαδικής απεργίας στις 20 Ιούλη προγραμματίζει μια σειρά από κινητοποιήσεις και δράσεις στα Γιάννενα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Καθημερινά σε κεντρικά σημεία της πόλης θα υπάρχουν τραπεζάκια με υλικό του σωματείου για γνωστοποίηση της απεργίας στο γιαννιώτικο λαό, καθώς και εξορμήσεις σε όλη την πόλη σε επισιτιστικές αλυσίδες και ξενοδοχεία.

  • Παρασκευή 14/7 πρωί: παρέμβαση του Σωματείου και του ΕΚΙ σε τοπική μεγάλη επισιτιστική αλυσίδα για μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

  • Δευτέρα 17/7:Παρέμβαση του Σωματείου και του ΕΚΙ σε τοπική μεγάλη επισιτιστική αλυσίδα για καταβολή κουπονιών αντί μισθών στους εργαζόμενους.

 

Καλούμε την Πέμπτη 20/7 στην απεργιακή συγκέντρωση στον Πλάτανο (Αβέρωφ) ενώ το πρωί θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας σε τοπικούς φορείς και παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς.

 

Περισσότερα

Αντιπροσωπεία πραγματοποίησε περιοδεία σε αφετηρίες λεωφορειακών γραμμών του Ο.Α.Σ.Α

Αντιπροσωπεία που την αποτελούσαν  εργαζόμενοι και εκλεγμένοι  από τα  σωματεία της Ο.ΣΥ., μέλη της...

Ευχές στον σύντροφο Σπ. Μαρίνη για το νέο μέλος της οικογένειάς του

Εκ μέρους της Γραμματείας ευχόμαστε στον σύντροφο Σπύρο Μαρίνη, Πρόεδρο της ΔΟΕ και μέλος...

Μήνυμα αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους της Boeing

Το ΠΑΜΕ, που εκπροσωπεί εκατοντάδες συνδικάτα του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, εκφράζει...