Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Αττικής απαιτεί την αποπομπή του γνωστού «συνδικαλιστή» – εργοδότη Δ. Καραγεωργόπουλου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής απαιτεί την αποπομπή του γνωστού «συνδικαλιστή» – εργοδότη Δημήτρη Καραγεωργόπουλου από τη ΓΣΕΕ, όπου είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου καθώς και από κάθε συνδικαλιστική οργάνωση που συμμετέχει.

Ο συγκεκριμένος «συνδικαλιστής» είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με πλούσια επιχειρηματική δράση σε καζίνο και τυχερά παιχνίδια, ξενοδοχειακές, τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις και είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Είναι αυτός που πρωτοστάτησε στο όργιο νοθείας, εκβιασμών και τραμπουκισμών στις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, όπου εργαζόμενοι από πολλά σωματεία της περιοχής προσπαθούσαν να προστατεύσουν τη συλλογική διαδικασία των αρχαιρεσιών από την προσπάθεια της ομάδας Καραγεωργόπουλου να επιβάλλουν τη συμμετοχή νόθων αντιπροσώπων.

Σ’ αυτό τον επικίνδυνο δρόμο για το εργατικό κίνημα μεγάλες είναι οι ευθύνες της ΓΣΕΕ, του εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Θέλουμε συνδικάτα στα χέρια των εργατών.

Έξω οι εργοδότες από τα συνδικάτα.

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων του ΚΘΒΕ

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του ΚΘΒΕ και το ΥΠΠΟ για τη δικαστική δίωξη των αγώνων...

Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Χριστούγεννα με άδειες τσέπες για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Ρόδου

Ντροπή και αίσχος! Χριστούγεννα με άδειες τσέπες για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Ρόδου. Η ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής για παράταση των εκλογών

Η εφορευτική επιτροπή κάνει γνωστό και ενημερώνει τις συναδέλφισσες και συναδέλφους μέλη του συλλόγου,...