Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την δολοφονία Απεργού Εργάτη στην Ιταλία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την δολοφονία του Απεργού Abd Elsalam Ahmed Eldanf, από την εργοδοσία της εταιρίας GLS/SEAM, στη πολη Πιατσέντζα της Ιταλίας.

Ο συνάδελφος Abd Elsalam, Αιγύπτιος εργάτης, μέλος του ταξικού Συνδικάτου USB Ιταλίας, περιφρουρούσε την απεργία στην εταιρία κούριερ GLS/SEAM, που γινόταν ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας που έχει επιβάλλει η εργοδοσία. Η εργοδοσία έδωσε εντολή σε έναν από τους οδηγούς να προχωρήσει με το φορτηγό της εταιρίας και να σπάσει την περιφρούρηση. Το φορτηγό χτύπησε και σκότωσε τον Απεργό εργάτη, πατέρα 5 παιδιών.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία, που αποθρασυμμένη από την στήριξη των κυβερνήσεων της Ιταλίας, θέλει να επιβάλει τη κυριαρχία της, πάνω από τα πτώματα των εργατών. Η κλιμάκωση του αυταρχισμού και της καταστολής πρέπει να απαντηθεί από το οργανωμένο, ταξικό κίνημα.

Εκφράζουμε την ταξική μας Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της GLS/SEAM και το συνδικάτο USB στον αγώνα τους.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ελλάδας να καταγγείλουν μαζικά τη δολοφονία του συναδέλφου Abd Elsalam Ahmed Eldanf και να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους.

Απαιτούμε την Άμεση Τιμωρία των Δολοφόνων

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη

Δυναμώνουμε τον Αγώνα

 

Περισσότερα

Απεργιακή συγκέντρωση νοσοκομειακών γιατρών στο Υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι νοσοκομειακοί γιατροί...

Οι νέες αποκαλύψεις για τον Παναγόπουλο είναι η «κορυφή στο παγόβουνο» του εκφυλισμού της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ

Η αμαρτωλή ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ συνεχίζει να γράφει μαύρη ιστορία. Κανένας δεν πέφτει...

Κάνουμε όλοι μας προσπάθεια για μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία του ΠΑΜΕ Κυριακή 22 Μάρτη

Ύστερα από την χθεσινή ακύρωση, η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΠΑΜΕ, μεταφέρεται για την Κυριακή...