Το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2018 είναι αφιερωμένο στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί από τα κεντρικά γραφεία (Αγ. Φιλοθέης 5β), τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τις τοπικές Γραμματείες, το ημερολόγιο του ΠΑΜΕ για το 2018.

 Το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων, στον ξεριζωμό χιλιάδων προσφύγων που θαλασσοπνίγονται, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες ζωής στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.

 Με σύνθημα «ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους», αναδεικνύονται οι αιτίες των ιμπεριαλιστικών πολέμων, οι θέσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και οι αγωνιστικές δραστηριότητες, οι πλούσιες πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης του ταξικού κινήματος σε όλη τη χώρα.

 Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, ομοσπονδία, συνδικάτο, σωματειακή επιτροπή και εργαζόμενο να το αξιοποιήσει. Να συμβάλουμε όλοι με την διακίνηση του ημερολογίου στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές. Να στολίσουμε κάθε εργοστάσιο, γραφείο και εργατικό, λαϊκό σπίτι.

 Η διακίνηση του ημερολογίου αποτελεί ζωτική οικονομική ανάσα και ενίσχυση για το ΠΑΜΕ, ουσιαστική βοήθεια μπροστά στα νέα καθήκοντα και τις ανάγκες της ταξικής πάλης.

 

Περισσότερα

Απεργιακή συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Καμία ανοχή – Όχι άλλοι νεκροί στο μεροκάματο! Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα εργοδοτικά και κρατικά...
00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς οργανώνονται τις επόμενες μέρες, μπροστά στη στάση εργασίας των εργαζομένων...