Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου καταγγέλλει την απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου χρυσαυγίτη Ρουπακιά

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

Η απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, επειδή έληξε το ανώτατο όριο προφυλάκισης του είναι προκλητική και κατάπτυστη.

Είναι σοβαρή αρνητική εξέλιξη που δεν προκαλεί μόνο το κοινό αίσθημα αλλά προκαλεί και ανησυχία για το πως η κωλυσιεργεία των δικαστικών αρχών αφήνει έξω δολοφόνους, ενώ έχουν αποφυλακιστεί ήδη και όλοι οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι εργαζόμενοι , η νεολαία , ο λαός μας να απομονώσει παντού την εγκληματική – ναζιστική οργάνωση, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά, να μην τους αφήσει τόπο να σταθούν, αυτούς, τη σάπια ιδεολογία τους και το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Απεργία στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών – Συγκέντρωση στο υπ.Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σε πανελλαδική απεργία προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών, μετά...

Νέο προπαρασκευαστικό τμήμα της Χορωδίας του ΠΑΜΕ και νέες παραστάσεις

Συνεχίζονται με επιτυχία τα προπαρασκευαστικά τμήματα της χορωδίας μας, που καθιέρωσε ο συναγωνιστής μουσικός...

Η Παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριοχήνες για το Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...