Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καταγγέλλει με αποτροπιασμό τη νέα δολοφονική επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καταγγέλλει με αποτροπιασμό τη νέα σημερινή δολοφονική επίθεση του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, που είχε αποτέλεσμα, ήδη, να μετράμε δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες βαριά τραυματίες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, εκατοντάδες παιδιά, από αυτήν τη δολοφονική μηχανή που ονομάζεται Ισραήλ.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλο τον παλαιστινιακό λαό, που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

 Η κατάπτυστη παράνομη πρόσφατη απόφαση του Τραμπ, η οποία υλοποιείται σήμερα, για μεταφορά της πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, που στην πράξη, δηλαδή ντε φάκτο, κατοχυρώνει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ταυτόχρονα με την αποχώρηση των ΗΠΑ από το πυρηνικό πρόγραμμα και τη συμφωνία με το Ιράν, που έχουν κάνει με πολλές άλλες χώρες, καθώς και οι συνεχιζόμενες επεμβάσεις και βομβαρδισμοί των Αμερικανών ενάντια στο λαό της Συρίας, όλα αυτά δηλητηριάζουν, συνιστούν παραπέρα κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου, κάνουν τον κίνδυνο γενίκευσης αυτού του ιμπεριαλιστικού πολέμου άμεσο, σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Και ξέρουμε ότι εδώ είναι η γειτονιά μας και όταν έχει αρπάξει φωτιά το σπίτι του γείτονα, γρήγορα θα φτάσει και στο δικό μας σπίτι.

 

Συνάδελφοι, καλούμε σε επαγρύπνηση και αγώνα!

 

Κάθε μέρα στους δρόμους για να αποτρέψουμε αυτές τις πολιτικές που οδηγούν τους λαούς μας στη σφαγή!

 

Περισσότερα

Επιτροπή Ν.Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς:Όλοι στην κινητοποίηση στην CEPAL 23 Ιουνίου στις 9.30πμ

Όλοι στην κινητοποίηση στην CEPAL (Λ. Συγγρού 348, Καλλιθέα) την Δευτέρα 23 Ιουνίου στις...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Οι ναυτεργάτες συνεχίζουν τον αγώνα τους κόντρα και στις δικαστικές αποφάσεις

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στον...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους απεργούς ναυτεργάτες και τα δίκαια αιτήματά του

Τα Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών, που απεργούν στα πλοία...