Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης στηρίζει και συμμετέχει στην κατάληψη της Περιφέρειας από σεισμόπληκτους κατοίκους

Δημοσιεύτηκε στις

Τo E.K.K.I  στηρίζει και συμμετέχει στην κατάληψη της Περιφέρειας,από Σεισμόπληκτους κατοίκους της Παλικής,Εργαζόμενους, Γονείς και Εκπαιδευτικούς τη Δευτέρα 25 Απρίλη.

Η αντιλαϊκή πολιτική διαχρονικά των κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της Υγείας,με την κατάρρευση των δυο Νοσοκομείων του Νομού και συνολικότερα των δομών Υγείας και ταυτόχρονα  η απουσία κοινωνικής πολιτικής και προστασίας-αποκατάστασης των Σεισμόπληκτων κατοίκων της Παλικής είναι η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος της ταξικής πολιτικής Κυβέρνησης-Κεφαλαιοκρατών-ΕΕ.

Όποια προσπάθεια επικοινωνιακή της κυβέρνησης,με στοιχεία παραπλανητικής προπαγάνδας,είτε με τη χρήση του κοινωνικού αυτοματισμού και του διαίρει και βασίλευε,είτε με το ρεαλισμό του εφικτού και των μειωμένων απαιτήσεων,είτε στο όνομα της σκληρής διαπραγμάτευσης και των κόκκινων γραμμών,δεν πρόκειται να περάσει,γιατί πια ο ίδιος ο λαός με την εμπειρία του από την ίδια του τη ζωή,συνειδητοποιεί ότι μόνη απάντηση στο σύνολο της αντιλαϊκης-αντεργατικής επίθεσης,στις θυσίες χωρίς τέλος είναι η εργατική λαϊκή πάλη.Ο λαός δεν έχει δείξει ακόμα την πραγματική του δύναμη.Προετοιμάζει και οργανώνει την πάλη του για ταξικη αναμέτρηση εφ’όλης της ύλης.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ,ΚΑΜΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ

Με αποφασιστικότητα-μαχητικότητα εντείνουμε τις προετοιμασίες για την Απεργιακή Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο,την Κυριακή 8 Απρίλη 10.30πμ και καλούμε σε Σύσκεψη Σωματείων-Φορέων τη Δευτέρα 25 Απρίλη στις 7.30μμ.

Κρατάμε αναμμένες τις μηχανές του εργατικού κινήματος,μπροστά στη 48ωρη Γενική Απεργία.

ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΑΝΤΟΥ 

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...