Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής- Βοιωτίας & Αργοσαρωνικού : Καλούμε τους εγαζόμενους στην Συγκέντρωση ενάντια στο έγκλημα στον Σαρωνικό

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,
 
Καταγγέλλουμε το οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό με τη βύθιση του πλοίου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» γεμίζοντας τις ακτές και το βυθό με τόνους μαζούτ.
 
Η ανάπτυξη που τάζουν και τα μεγάλα λόγια για τον Πειραιά σαν «πύλη εισόδου» προς την Ευρώπη για τον δρόμο του μεταξιού αφορά μόνο τα σχέδια των καπιταλιστών που στόχο έχει την αύξηση της κερδοφορίας τους.
 
Για την εργατική λαϊκή οικογένεια, τους μικροεπαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους που επλήγησαν από αυτό το έγκλημα των εφοπλιστών και της κυβέρνησης μένει μόνο η φτώχεια και η απόγνωση για το τσάκισμα του ήδη μειωμένου εισοδήματος.
 
Καλούμε τους συναδέλφους να απαιτήσουμε την άμεση αποζημίωση των πληγέντων και των καθαρισμό του Σαρωνικού.
 
Να καταγγείλουμε την τακτική του εφοπλιστικού κεφαλαίου που διατηρεί στο στόλο του υπέργηρα και ακατάλληλα πλοία, πλωτά φέρετρα για ναυτεργάτες και επιβάτες.
 
Καλούμε τους εργαζόμενους
στην Συγκέντρωση ενάντια στο
έγκλημα  στον Σαρωνικό
την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2017
στην Πλ. Κανάρη (Πασαλιμάνι) στις 18.30

Περισσότερα

Σημεία προπωλήσης της συναυλίας αλληλεγγύης στην Χαλκίδα

Εισιτήρια ενίσχυσης για τη συναυλία αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί 23/07/2025 στο 3ο – 6ο...

Περιοδείες σωματείων της Πάτρας για το νομοσχέδιο για το 13ωρο

Έπειτα από την επιτυχημένη σύσκεψη με τη μαζική συμμετοχή πολλών σωματείων, που πραγματοποιήθηκε από...

Σωματείο Τουρισμού – Επισιτισμού Σάμου: Και εσύ δεν ζήταγες 13ωρο;

Συνάδελφισσα/ε, και εσύ δεν ονειρευόσουν να δουλεύεις 13 ώρες; (Μάλλον όχι) Η κυβέρνηση φέρνει λοιπόν...