Συνάντηση του ΠΑΜΕ με απλήρωτους εργαζόμενους μεταφραστές του ΥΠΕΞ

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11/11/2015, στα γραφεία του ΠΑΜΕ, συνάντηση απλήρωτων εργαζόμενων μεταφραστών με στελέχη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Οι μεταφραστές οι οποίοι είναι συμβασιούχοι για πάνω από 30 χρόνια, παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το ΥΠΕΞ. Απαιτεί να πληρωθούν  άμεσα τα δεδουλευμένα στους μεταφραστές και να καταβάλλονται όπως έχουν συμφωνήσει (κάθε 15 του μήνα). Οι 160 εργαζόμενοι απλήρωτοι του ΥΠΕΞ έρχονται να προστεθούν στους χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους που περιμένουν τα χρήματα τους σε κάποιες επιχειρήσεις μέχρι και ένα χρόνο.

Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα πρέπει να εντείνουν τους αγώνες και τις μορφές αλληλεγγύης  ώστε να σταματήσει η απάνθρωπη τακτική της απληρωσιάς και της εκμετάλλευσης .

Το ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι θα πάρουν πρωτοβουλίες και θα προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις  ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι χωρίς καθυστέρηση.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες Σάββατο 29/8 19:30 στου φουαγιέ...

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της Volkswagen

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Volkswagen στη Γερμανία, που αγωνίζονται ενάντια...
00:09:11

Παρέμβαση του Ανδρέα Καργόπουλου στα Παραπολιτικά fm για πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Ακούστε την παρέμβαση του προέδρου της ΟΛΜΕ , Ανδρέα Καργόπουλου, στα Παραπολιτικά fm, για τα προβλήματα...