ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ “ΖΟΥΡΑ”

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου εκφράζει την συμπαράστασή και αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους απεργούς των επιχειρήσεων “ΖΟΥΡΑ” στην Εύβοια, που διεκδικούν δεδουλευμένα οκτώ (8) και πλέον μηνών.

Τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων απεργών που εκτός από την εργοδοσία και τη στάση της, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που εφάρμοσε ο Εισαγγελέας, μετά από μήνυση της εργοδοσίας, προβαίνοντας στη σύλληψη του προέδρου και δύο μελών του επιχειρησιακού σωματείου, στις 21/7 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απεργιακή κινητοποίηση στο Μαντούδι.

Κυβέρνηση και εργοδοσία μας θέλουν απλήρωτους, χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, χωρίς ένσημα και χωρίς δικαιώματα.

Μας θέλουν τρομοκρατημένους από νόμους ντροπής, που φιμώνουν την εργατική τάξη και λεηλατούν τις ζωές μας.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους απεργούς των επιχειρήσεων “ΖΟΥΡΑ” και σε κάθε εργαζόμενο παντού, όπου κι αν υπάρχει ανάγκη.

Δε θα μας τρομοκρατήσουν.

Δε θα μας φιμώσουν.

Μόνιμη δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα και με ποινικοποίηση της απλήρωτης εργασίας που συνιστά βλαπτική μεταβολή.

Καμία ανοχή στην καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών μας ελευθεριών και δικαιωμάτων.

 

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...