Συλλόγος Σπουδαστών Δ. ΙΕΚ Αττικής: Κανένας καθηγητής μας απλήρωτος!

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο γεγονός οι εκπαιδευτές των Δημοσίων ΙΕΚ να είναι τέλος Ιούνη ακόμη απλήρωτοι και να μην έχουν υπογράψει Σύμβαση με αποτέλεσμα να είναι και ανασφάλιστοι!

Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δ.ΙΕΚ από την αρχή της χρονιάς ανέδειξε τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολές μας και έχει πρωτοστατήσει  στον αγώνα ενάντια σε αυτά, αναδεικνύοντας ότι πραγματικός ένοχος για την κατάσταση στις σχόλες μας είναι η πολιτική που ακολουθείται όλα τα προηγούμενα χρόνια. Την ίδια πολιτική, που αφήνει απλήρωτους εκπαιδευτικούς και σπουδαστές πρακτικάριους ακολουθεί και το σημερινό υπουργείο .

Ένα από τα βασικά αιτήματα που αναδεικνύουμε σταθερά στο διεκδικητικό μας πλαίσιο είναι ο διορισμός μόνιμων καθηγητών στα ΙΕΚ μας.

Απαιτούμε με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ :

  • Να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα και τα ένσημα των εκπαιδευτών ΙΕΚ! Στηρίζουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις των καθηγητών μας! Δεν δεχόμαστε να δουλεύουν τσάμπα!
  • Άμεσα να παραδοθούν οι βαθμολογίες μας και να κλείσουν τα εξάμηνα, να σταματήσει τώρα η αναμονή των συναδέλφων μας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Για το θανατηφόρο ατύχημα

Σήμερα σε οικοδομή στον Πάνορμο συνέβη εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτ. Υπαλλήλων Καβάλας: Ανακοίνωση για την μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην δημιουργία αποθήκης Co2 στο κοίτασμα του Πρίνου

Συναδέλφισσες – συνάδερφοι Μεγαλειώδης ήταν για ακόμα μια φορά η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Λιμένα...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Πρόσκληση σε σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα για την υγεία και τα Ακτοπλοϊκά

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου, στο πλαίσιο του συντονισμού και σε συνέχεια της διαδικτυακής...