ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ- ΠΕΠΡΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ : Με κατασταλτικά μέτρα εφοπλιστές και κυβέρνηση επιτίθενται στους απεργούς ναυτεργάτες

Δημοσιεύτηκε στις

 

          Με κατασταλτικά μέτρα εφοπλιστές και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιτίθενται στους απεργούς ναυτεργάτες, που αγωνίζονται ενάντια στο νόμο λαιμητόμο σε ασφαλιστικό – φορολογικό.

          Συγκεκριμένα στο λιμάνι του Βόλου κατ εντολή των εφοπλιστών και με την παρουσία 30 λιμενικών επιχείρησαν να επιβάλουν  απεργοσπασία στο FLYING DOLPHIN «ΕΡΑΤΩ», επιτέθηκαν στο απεργιακό κλιμάκιο και συνέλαβαν εργαζόμενο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, που συμμετείχαν στον απεργιακό αγώνα.

          Οι εφοπλιστές των Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών, επειδή αποφάσισαν και συμμετέχουν στον απεργιακό αγώνα.

Στην πορθμειακή γραμμή Ρίο – Αντίρριο με παρέμβαση των εφοπλιστών και της λιμενικής αρχής απειλούν για εισαγγελική παρέμβαση σε βάρος των ναυτεργατών και του απεργιακού κλιμάκιου για να υπονομεύσουν την απεργία.

Καλούμε τους ναυτεργάτες τους εργαζόμενους σε γενικό ξεσηκωμό, όλοι στο δρόμοι του αγώνα, να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος για ασφαλιστικό – φορολογικό.       

 ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

  •  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Περισσότερα

Πρόγραμμα παιδικής εκπομπής του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες το Σάββατο 17 Γενάρη

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

«Η Αγία Ιωάννα» του Μπέρτολτ Μπρεχτ συνεχίζει το ταξίδι της

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με την «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολ Μπρεχτ από την...