Παραδόθηκε η διεθνιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σερβία

Δημοσιεύτηκε στις

Την Δευτέρα, 30/6 αντιπροσωπεία συνδικάτων, της ΟΓΕ με επικεφαλής την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στο Βελιγράδι για να παραδώσει την διεθνιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Σερβία.

Το ΠΑΜΕ συγκέντρωσε 10 τόνους αναγκαίων ειδών για την ανακούφιση των πληγέντων. Είδη που συγκεντρώθηκαν από τα συνδικάτα, εργαζόμενο τον εργαζόμενο σε μια πλατιά καμπάνια αλληλεγγύης η οποία ολοκληρώθηκε με την μετάβαση συνδικαλιστών από διάφορους κλάδους και αντιπροσωπείας της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, οι οποίοι παρέδωσαν την βοήθεια.

Το ΠΑΜΕ, στηριζόμενο στις αρχές του προλεταριακού διεθνισμού, θα εντείνει τις προσπάθειες του για την οργάνωση και την έκφραση αλληλεγγύης, στους εργαζόμενους και στους λαούς που βιώνουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Περισσότερα

Συγκέντρωση στην Καλλιθέα ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία Ν. Μιχαλολιάκου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την αναίρεση της απόφασης για αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία, Ν. Μιχαλολιάκου, απαίτησαν το απόγευμα...

Στήριξη στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, απεργού πείνας και δίψας που έχασε τον γιο του...

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...