Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Όλοι στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις

Δημοσιεύτηκε στις

 

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΎΣΕΙΣ

 

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών συνδικάτων την Πρωτομαγιά αναδείχνοντας τα αιτήματα πάλης μας. Να δώσουμε μαζί την μάχη με τους φυσικούς συμμάχους μας εργαζόμενους και αυτοαπασχολούεμνους των πόλεων διεκδικώντας να ανακόψουμε και να ανατρέψουμε τις αντιλαικές πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Στις Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις καταδικάζουμε την πρόσφατη επίθεση στην Συρία που εντείνει τον κίνδυνο γενικευμένης σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή με άμεση εμπλοκή της χώρας μας και απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.

Πολεμικές συρράξεις και επιθετικότητα που γίνονται για το μοίρασμα των κερδών, των πλουτοπαραγωγικών πόρων και των πηγών ενέργειας με θύματα τους λαούς.

Βροντοφωνάζουμε:

  • Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις πολεμικές επεμβάσεις – να σταματήσει κάθε διευκόλυνση στις επεμβάσεις από τις Νατοικές Βάσεις και τα Στρατηγεία που βρίσκονται στην χώρα μας.

  • Καμιά αλλαγή των συνόρων – σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε χώρας.

  • Να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.

  • Αλληλεγγύη και φιλία με τους λαούς της περιοχής.

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

Περισσότερα

Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας: Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση “Αλληλεγγύη στα παιδιά του Πολέμου και της Προσφυγιάς”

H Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας με την υποστήριξη του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου διοργανώνει για δεύτερη...

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας: 17 Μάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, μετά από αίτημα του ΝΤ ΑΔΕΔΥ, σωματείων...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Για το θανατηφόρο ατύχημα

Σήμερα σε οικοδομή στον Πάνορμο συνέβη εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή...