Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ – Τραπεζών : Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12/10/2017 στις 5 μμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει μέτρα ενάντια στα συνδικαλιστικά δικαιώματα του εργατικού κινήματος, σαν προαπαιτούμενο της 2ης αξιολόγησης από τους δανειστές και απαιτούμενο από το μεγάλο κεφάλαιο (ΣΕΒ, Εφοπλιστές κλπ), να χτυπήσει κύρια το δικαίωμα στην κήρυξη απεργιών για διεκδίκηση αιτημάτων και αντίσταση στην αντεργατική πολιτική.

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 12/10/2017 στις 5 μμ έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ

 

 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...