Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου : Απαιτούμε την Νομοθετική Κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας

Δημοσιεύτηκε στις

Η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι απαίτηση των πολυεθνικών και της Ε.Ε. εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται και δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Δεν θα σταματήσουν στις 30 ούτε στις 40 Κυριακές. Αυτό θα είναι καταιγίδα στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, θα τορπιλίσει και θα αποδιοργανώσει την κοινωνική, οικογενειακή και προσωπική ζωή εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, θα βάλει εμπόδια στην μητρότητα και την ποιότητα ζωής σε εργαζόμενους , μικρούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Η εφαρμογή της θα μετατοπίσει το όποιο τζίρο και προς τα πολυκαταστήματα αλλά και προς τις περιοχές που θα εφαρμοστεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι αποτελεί κομμάτι της όλης διαδικασίας της λεγόμενης απελευθέρωσης των επαγγελμάτων.

Ο αντίπαλος είναι κοινός. Αυτό πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας και να δώσουμε μαχητική απάντηση με την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις των περιοχών μας την Κυριακή 7 Μάη , εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας και προς τους εργαζόμενους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Ικαρία

«Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους», «Οργάνωση και Αγώνας για την...

Σύλλογος Οικότροφων των Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης: Για την ανυπόστατη ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ

Ο ΣΟΦΕΘ καταγγέλλει την ανυπόστατη, χυδαία και συκοφαντική ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Για τις Πρωτομαγιάτικες Απεργιακές Συγκεντρώσεις

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας χαιρετίζει τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τον λαό και την...