Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας: Στηρίζουμε τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Καμιά απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις “δίμηνες” συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας δηλώνουμε τη στήριξη μας στον αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων. Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση. Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας.

  • Καμιά απόλυση συμβασιούχου.

  • Να υλοποιήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα το αίτημα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Δυναμώνουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων. Παίρνουμε θέση στην κοινή πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το συγκρότημά του στις 27 Ιούνη

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το...

Σε Λευκάδα και Ζάκυνθο Το θέατρο από εργάτες για εργάτες

Το Σάββατο 6 Ιουνίου το «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» στήνει τη σκηνή του...

Μήνυμα του ΠΑΜΕ προς το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών του Βιετνάμ (VGCL)

Αγαπητοί σύντροφοι, Το ΠΑΜΕ, εκ μέρους των συνδικάτων της Ελλάδας, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην...