Να αποκρουστούν οι επιχειρησιακές συμβάσεις που αμφισβητούν επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Οι συνεχόμενες επιχειρησιακές συμβάσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας θίγουν πολύπλευρα το εργατικό λαϊκό εισόδημα. Αμφισβητούν επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Πρέπει να αποκρουστούν.

 Είναι ζήτημα ζωτικής ανάγκης για όλους τους εργαζόμενους να διεκδικηθεί εδώ και τώρα η υπογραφή ΕΓΣΣΕ με επαναφορά των 751 ευρώ ως βάση για διαπραγματεύσεις και αυξήσεις. Να επανέλθουν οι κατώτεροι κλαδικοί μισθοί στα  όρια του 2009. Να καταργηθεί ο άθλιος διαχωρισμός που διαφοροποιεί τους μισθούς αναλόγως την ηλικία. Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νομοί που σπρώχνουν παρακάτω το λαϊκό εισόδημα.

 Οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο να οργανώσουν την αντίσταση τους, τις διεκδικήσεις τους. Από όλη την Ελλάδα, από κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο να δώσουμε εργατική-ταξική απάντηση με την μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 12.

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...