Ν΄αποσυρθεί τώρα η τροπολογία για τον ΟΜΕΔ

Δημοσιεύτηκε στις

Να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία της κυβέρνησης που ακυρώνει στην ουσία την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ , για τη δυνατότητα μονομερούς προσφυγής των συνδικάτων στον ΟΜΕΔ. Δεν θέλουν ούτε καν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα των συνδικάτων.

Η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι υποτάσσει τα πάντα στις απαιτήσεις της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Οι ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι ασύμβατες με την πολιτική που υπηρετεί.  

Καλούμε  τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου 1η Νοέμβρη στις 12 μ.μ. στο Σύνταγμα για να ακουστεί η φωνή μας.

Εκτελεστική Γραμματεία  

Περισσότερα

Συγκέντρωση στην Καλλιθέα ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία Ν. Μιχαλολιάκου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την αναίρεση της απόφασης για αποφυλάκιση του ναζιστή εγκληματία, Ν. Μιχαλολιάκου, απαίτησαν το απόγευμα...

Στήριξη στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, απεργού πείνας και δίψας που έχασε τον γιο του...

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...