Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη, 5 Αυγούστου στην πλατεία Κλαυθμώνος 10 π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

Κυβέρνηση και ΕΕ, υλοποιώντας τις απαιτήσεις του μεγάλου Κεφαλαίου, προετοιμάζουν νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, στις συντάξεις. Χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και του δικαιώματος στην απεργία με νέο συνδικαλιστικό νόμο, την απελευθέρωση των απολύσεων, τη μείωση ακόμη περισσότερο του κατώτερου μισθού.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι βιώνουν μια ανηλεή επίθεση. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε κάτεργα με καθημερινές απολύσεις και μειώσεις μισθών!!! Η εργοδοτική τρομοκρατία και οι συνδικαλιστικές διώξεις, με την κάλυψη της Κυβέρνησης και της αντεργατικής νομοθεσίας, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Το μεγάλο κεφάλαιο πλουτίζει από το μέχρι θανάτου ξεζούμισμα των εργαζομένων και οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν μήνες.

 Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση το ταξικό εργατικό κίνημα καλεί σε αγωνιστική απάντηση.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη, 5 Αυγούστου με Συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στην πλ. Κλαυθμόνος.

Περισσότερα

Στήριξη στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι, απεργού πείνας και δίψας που έχασε τον γιο του...

Για την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας που αποφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας με την οποία αποφυλακίζεται «για λόγους...

Από το Παρίσι ως την Αθήνα Όλοι στα συνδικάτα – Όλοι στους δρόμους – Όλοι στην απεργία!

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς εργάτες και εργάτριες της Γαλλίας, τα συνδικάτα τους,...