Κινητοποίηση αυτή την ώρα στο Υπουργείο Οικονομικών

Δημοσιεύτηκε στις

Αυτή τη στιγμή, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν κινητοποίηση στο Υπουργείο Οικονομικών έχοντας απλώσει ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου με σύνθημα: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας.»

 

Ήδη πάνω από 700 συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΜΕ, σήμερα το απόγευμα σε όλες τις πόλεις της χώρας.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στις 7.30 το απόγευμα στην Ομόνοια και σε όλα τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της χωράς.

 

Φωτογραφικό υλικό από την κινητοποίηση μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link.

https://plus.google.com/+PamehellasGr/photos

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...