Καμίνης ο Αφισοκυνηγός!

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αθηναίων Καμίνη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει μετατραπεί σε «αφισοκυνηγό» του ΠΑΜΕ! Και με αυτόν τον τρόπο δείχνει την ταύτισή του με τα αντεργατικά μέτρα συνολικά με την αντιλαϊκή πολιτική.

Είναι συνεχείς οι προσπάθειες του κ. Καμίνη να εμποδίσει την ενημέρωση των εργαζομένων για τη Νέα Συμφωνία-Σφαγείο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με ΕΕ-ΔΝΤ. Με προσωπική εντολή του τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι των αφισών και των υλικών του ΠΑΜΕ που καλούν στα Συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη ενάντια στη νέα συμφωνία λεηλασίας και σφαγής των εργαζομένων.

Η προσπάθεια να φιμωθούν τα ταξικά συνδικάτα θα πέσει στο κενό! Το ταξικό κίνημα έχει και πείρα και γνώση και ικανότητα να αντιμετωπίσει τέτοιους μηχανισμούς.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δυναμώσουν το κάλεσμα τους, το άνοιγμα τους στην εργατική τάξη. Να μη μείνει χώρος δουλειάς, γραφείο, γιαπί, ή εργοστάσιο που δε θα φτάσει το κάλεσμα του ταξικού κινήματος.

Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη, στις 18:30 στην Ομόνοια

 

 

Περισσότερα

Πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ: Το καμάρι της κυβέρνησης, των κομμάτων του συστήματος και των βιομηχάνων.

Ψάχνει ο Μητσοτάκης να βρει ποια είναι η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ στη διοίκηση...

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Σέρρες Σάββατο 29/8 19:30 στου φουαγιέ...

Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για τη ΔΕΘ μέχρι τώρα

Τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν με κινητοποιήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς,...