Η Ομοσπονδία Τύπου –Χάρτου καταγγέλλει την κυβέρνηση για την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό της ενάντια σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς.

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Τύπου –Χάρτου καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό της ενάντια σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς.

Χθες αναίτια και απρόκλητα, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν με χημικά σε διαδηλωτές από σωματεία και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που διαδήλωναν έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που το προηγούμενο διάστημα δεν δίστασε να τσακίσει μισθούς και συντάξεις, τα δικαιώματα των εργαζομένων και να εξαπολύσει φοροεπιδρομή ενάντια στα λαϊκά νοικοκυριά. Που ενώ σφίγγει τη θηλιά των χρεών στα λαιμό του λαού ακεφαλαιοποίησε επανειλημμένα τις τράπεζες και στηρίζει τις μεγάλες επιχειρήσεις με ζεστό χρήμα και φοροαπαλλαγές.

Κυβέρνηση, τραπεζίτες, μεγάλο κεφάλαιο έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τον λαό και να του αρπάξουν το βιος χωρίς καμία αντίδραση. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν κάτι τέτοιο!

Καλούμε όλα τα συνδικάτα να κάνουν τον αγώνα, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, δική τους υπόθεση! Να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Να καταγραφούν όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και να δημιουργηθεί κλίμα αλληλεγγύης.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Χαιρετισμός για τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Χαιρετίζουμε τον πολυήμερο, μαζικό, ενωτικό αγώνα των...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για την παρέμβαση του σωματείου σε κατάστημα της επιχείρησης Σκλαβενίτη στο Παγκράτι

Εργαζόμενοι από το κατάστημα της Φιλολάου στο Παγκράτι ήρθαν σε επαφή με το Σύλλογο...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Εκλέχτηκε η νέα 15μελής διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το 35ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αγρινίου και στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 11...