Η Ομοσπονδία Τύπου –Χάρτου καταγγέλλει την κυβέρνηση για την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό της ενάντια σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς.

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Τύπου –Χάρτου καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό της ενάντια σε όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς.

Χθες αναίτια και απρόκλητα, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν με χημικά σε διαδηλωτές από σωματεία και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που διαδήλωναν έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που το προηγούμενο διάστημα δεν δίστασε να τσακίσει μισθούς και συντάξεις, τα δικαιώματα των εργαζομένων και να εξαπολύσει φοροεπιδρομή ενάντια στα λαϊκά νοικοκυριά. Που ενώ σφίγγει τη θηλιά των χρεών στα λαιμό του λαού ακεφαλαιοποίησε επανειλημμένα τις τράπεζες και στηρίζει τις μεγάλες επιχειρήσεις με ζεστό χρήμα και φοροαπαλλαγές.

Κυβέρνηση, τραπεζίτες, μεγάλο κεφάλαιο έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τον λαό και να του αρπάξουν το βιος χωρίς καμία αντίδραση. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν κάτι τέτοιο!

Καλούμε όλα τα συνδικάτα να κάνουν τον αγώνα, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, δική τους υπόθεση! Να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Να καταγραφούν όσοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και να δημιουργηθεί κλίμα αλληλεγγύης.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Νεκροί και τραυματισμένοι ναυτεργάτες στο μακελειό που συνεχίζεται στα πεδία των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων

Κανένας προσωρινός συμβιβασμός δεν μπορεί να μετριάσει τον ανταγωνισμό για τον έλεγχο των δρόμων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 16 Ιούλη Απεργούμε στη Δυτική Αττική

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς: Για τις Οδοντιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού

Το Γ.Ν. Νίκαιας από χρόνια έχει επιφορτισθεί με την παροχή Οδοντιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς...