Η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού- Δέρματος εκφράζει την ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη προς την Ομοσπονδία Ιματισμού του Μπαγκλαντές

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας (Ο.Ε.Κ.Ι.Δ.Ε.) εκφράζει την ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη προς την Ομοσπονδία Ιματισμού του Μπαγκλαντές, και στον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο SWAN, που βρίσκονται σε κινητοποίηση εδώ και 3 μήνες.

Οι 1.300 εργαζόμενοι του εργοστασίου (το οποίο παράγει ρούχα για μεγάλες πολυεθνικές παγκοσμίως) βρέθηκαν απλήρωτοι και χωρίς δουλειά όταν ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου έκλεισε ξαφνικά το εργοστάσιο. Από τότε οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε συνεχείς κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία μας απαιτεί την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων για πληρωμή των δεδουλευμένων τους, επαναλειτουργία του εργοστασίου και παύση των διώξεων εναντίον των εργαζομένων. Εκφράζουμε την στήριξη μας στους 1.300 συναδέλφους του εργοστασίου και την Ομοσπονδία τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών, που...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Χαιρετισμός για τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Χαιρετίζουμε τον πολυήμερο, μαζικό, ενωτικό αγώνα των...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για την παρέμβαση του σωματείου σε κατάστημα της επιχείρησης Σκλαβενίτη στο Παγκράτι

Εργαζόμενοι από το κατάστημα της Φιλολάου στο Παγκράτι ήρθαν σε επαφή με το Σύλλογο...