Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταγγέλλει την τρομοκράτηση των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταγγέλλει την τρομοκράτηση των εργαζομένων που επιχειρείται και με την δικαστική απόφαση καταδίκης των χαλυβουργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας. 

Ο ηρωικός απεργιακός αγώνας τους έχει γραφτεί στις πιο λαμπρές σελίδες του εργατικού ταξικού κινήματος και αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για τους εργαζόμενους της χώρας μας αλλά και όλου του κόσμου. Η εργατική τάξη περήφανα τον αγκαλιάζει.     

Η καταδικαστική απόφαση των αστικών δικαστηρίων επιβεβαιώνει αυτό το μεγαλείο.

Μη περιμένουν Κυβέρνηση και εργοδότες να λυγίσουμε με παρόμοιες αποφάσεις. Αντίθετα περισσότερο μας ατσαλώνουν στο μονόδρομο του αντιμονοπωλιακού – αντικαπιταλιστικού αγώνα.

Η ΟΓΕ στήριξε αποφασιστικά και με κάθε τρόπο τον πολύμηνο απεργιακό τους αγώνα και θα συνεχίσει με τους συλλόγους και τις ομάδες της να ανταποκρίνεται στηρίζοντας τους χαλυβουργούς και τις οικογένειές τους στις νέες προκλήσεις όπως και όποτε χρειαστεί.

Αθήνα, 9/4/2014

Το Γραφείο Τύπου

της ΟΓΕ

 

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ιωαννίνων: 25 Νοέμβρη απεργούμε! Καμιά θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους

25 Νοέμβρη απεργούμε! Καμιά θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους!  Σε όσους μας...

Συνδικάτο Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εργαζόμενους από τη pizza fan

«Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα βρώμικα κέρδη τους. Η ενότητα μας είναι η δύναμη...