Η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στις

Οι δυνάμεις του ταξικού κινήματος το επόμενο διάστημα οργανώνουμε αποφασιστικά την απάντηση της εργατικής τάξης στη νέα συμφωνία και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, με συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα.

Με γενικές συνελεύσεις- συσκέψεις- περιοδείες  στους χώρους δουλειάς καλούμε την εργατική τάξη σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 11 Ιούνη σε όλες τις πόλεις.

Η αξιοποίηση όλων αυτών των μαζικών διαδικασιών και των αγωνιστικών πρωτοβουλιών για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ θα συμβάλει στο δυνάμωμα του, στο να συνεχίσει την δράση του ακόμα πιο αποφασιστικά. Με το κουπόνι στο χέρι απευθυνόμαστε σ’ όλους τους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα, δίνοντας και με τον τρόπο αυτό τη μάχη  με τα μονοπώλια, το πολιτικό τους προσωπικό και την ΕΕ.

Η κλήρωση θα γίνει στις 19 του Ιούνη

 

 

Περισσότερα

Όταν κυβέρνηση, εργοδότες και ΓΣΕΕ στήνουν show και πανηγύρια, οι εργαζόμενοι πρέπει να ανησυχούν και να οργανώνουν την πάλη τους

Η χθεσινή φιέστα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη λεγόμενη «Κοινωνική Συμφωνία» για τις...

Απεργιακή συγκέντρωση νοσηλευτών στα Δημόσια Νοσοκομεία ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Την πρώτη απεργία εδώ και δεκαετίες πραγματοποίησαν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, Νοσηλευτές, μαίες, τραυματιοφορείς,...

Πραγματοποιήθηκαν στην Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο οι παραστάσεις με την “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων”

Με μεγάλη συμμετοχή μελών των σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ ΌΑΕΕ πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις με την...