Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Αττικής συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της Cosco

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η ΕΛΕΠΑ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά που συνεχίζουν σήμερα για δεύτερη μέρα την απεργία τους ύστερα από απόφαση της χθεσινής τους Γενικής Συνέλευσης.

Συνεχίζουν τον αγώνα και διεκδικούν: υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, δουλειά με ανθρώπινες συνθήκες, επιτροπές υγιεινής και ασφάλειας,πλήρη απασχόληση για όλους χωρίς καμίας μορφής ελαστικές σχέσεις εργασίας, βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα κ.α.

Καταδικάζουμε την αδιαλλαξία της διοίκησης της Cosco, που αντί να εφαρμόσει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους τρομοκρατήσει. Πριν την απεργία έβγαλε ανακοίνωση απειλώντας με μηνύσεις τους εργαζόμενους και το σωματείο, προσπάθησε και χθες και σήμερα να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό (χρησιμοποιώντας και τα γνωστά τσιράκια των αφεντικών, τους χρυσαυγίτες) και σήμερα κατέθεσε αγωγή ακύρωσης της απεργίας.

Απαντάμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε! Ενωμένοι και μέσα από τα σωματεία μας συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη ζωή που μας αξίζει.

 Συνάδελφοι της Cosco, η ΕΛΕΠΑ είναι στο πλάι σας στον δίκαιο αγώνα σας που μας αφορά όλους!

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Καλούμε τους συναδέλφους στις 16 Ιούνη στην 5ωρη στάση και κινητοποίηση

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Για άλλη...

Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου: To Noσοκομείο το πλήρωσε ο λαός δεν το παζαρεύουμε για χάρη κανενός

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου εκφράζει την στήριξη του, και την αλληλεγγύη του στον...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο :Δελτίο Τύπου από τη κινητοποίηση στην Καλλονή

«Σείστηκε» η Καλλονή από το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» Με μία μεγάλη και δυναμική σε...