Εργατικό Κέντρο Λάρισας : Εργαζόμενοι της Πάτρας είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι παραμάγαζο της εργοδοσίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, χαιρετίζει την δυναμική και αγωνιστική στάση των ταξικών συνδικάτων και εργατών της Πάτρας, με την οποία απέτρεψαν την πραγματοποίηση ενός ακόμα «συνεδρίου» εκτεταμένης νοθείας και παραχάραξης της θέλησης των εργατών, από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, με επικεφαλής την ΠΑΣΚΕ και την συνδρομή της αστικής δικαιοσύνης, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, προκειμένου να συνεχίσουν να το κρατούν σε ρόλο υπονομευτή της πάλης των εργατών και στήριγμα εργοδοτών και κυβερνήσεων.

Η αποφασιστική αυτή στάση των ταξικών συνδικάτων και των εργατών της Πάτρας, ενάντια στην άλωση του ΕΚΠ με νοθείες και απάτες από τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, αποτελεί παράδειγμα για το πως οι εργάτες πρέπει να υπερασπίζονται τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους.

Οι εργατοϋπάλληλοι χρειάζονται συνδικάτα μαζικά, μαχητικά ταξικά προσανατολισμένα που να υπερασπίζονται τα ταξικά τους συμφέροντα και όχι υποταγμένα στην εργοδοσία και τις αστικές κυβερνήσεις. Γι’ αυτό πρέπει να απομονώσουν και με την ψήφο τους και με την δράση τους, τους μηχανισμούς εργοδοσίας και κυβερνήσεων.

Εργαζόμενοι της Πάτρας είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι παραμάγαζο της εργοδοσίας και των αστικών κυβερνήσεων!

Περισσότερα

Δημοσιοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση στην ΑΔΕΔΥ: Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…

Να τα χαίρεται η Ν.Δ. τα στελέχη της…!!! Στην παραίτησή του από το Γενικό Συμβούλιο...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Ρήγα Τσούνη

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη των τεθωρακισμένων Ρήγα Τσούνη, ο...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία. Είναι Απεργία. Είναι σύγκρουση

Πρωτομαγιά 2026: 140 χρόνια αγώνα — Συνεχίζουμε! Όλες και όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή...