Για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ξενοδοχείο Zorbas Village

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Zorbas Village (συμφερόντων Βαμιεδάκη), με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων του Αυγούστου.

 Η ανυποχώρητη στάση τους αποτελεί παράδειγμα και για όλη την εργατική τάξη του Ηρακλείου και τους ξενοδοχοϋπαλλήλους που βιώνουν και φέτος καθεστώς γαλέρας παρά το νέο ρεκόρ σε αφίξεις και έσοδα για τους ξενοδόχους.

 Καλούμε τη Διοίκηση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου να προχωρήσει σε ΑΜΕΣΑ, σήμερα Σάββατο, σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να παρθεί απόφαση στήριξης των εργαζομένων και κήρυξη 4ωρων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας (7.00-11.00, 11.00-15.00, 15.00-19.00, 19.00-23.00) από το πρωί της Κυριακής 2 Οκτώβρη.

 Είναι τώρα η ώρα να περάσουμε σε αγώνες που θα διεκδικούν όλα όσα εμείς παράγουμε και αυτοί μας κλέβουν. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουμε εμείς!

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα ταξικά...

Mπλόκο στο φορτίο θανάτου για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στο λιμάνι του Πειραιά ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Νέα μαζική μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις προβλήτες 2 και 3...