Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στις 10 Δεκέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Αθήνα 5 Δεκέμβρη 2013

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, εκφράζει την αγωνιστική της αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που ξεκινούν από τις 10 Δεκέμβρη στη Θεσσαλία, στα Χανιά, στη Μυτιλήνη και αλλού. Κινητοποιήσεις που έχουν στο στόχαστρό τους την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ.

Η Ε.Γ του ΠΑΜΕ καλεί τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους, να βρεθούν μαζικά στο πλάι των φτωχών αγροτών μαζί με τις οικογένειες τους. Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι και αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης.

Οι εργατοϋπάλληλοι και η μικρομεσαία αγροτιά πρέπει να αναπτύξουμε κοινούς στόχους και αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου. Το “όλοι για έναν και ένας για όλους” ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού. Την Κυριακή 24 Αυγούστου ο λαός πρέπει να γεμίσει το Σύνταγμα

ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Οι Προσυγκεντρώσεις για την Συγκέντρωση Αλληλεγγύης 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και μαζικών φορέων για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πλατεία Συντάγματος...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των απεργών δημοσίων υπαλλήλων της Τουρκίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους...